ГоловнаСуспільствоПодії

У Запорізькій області озброєні рейдери намагалися захопити підприємство

Затримано 42 особи.

У Запорізькій області озброєні рейдери намагалися захопити підприємство
Фото: ru-newz.ru

Запорізька поліція запобігла спробі силового захоплення підприємства в місті Вільнянськ, затримані 42 людини.

Про це повідомляється на сайті поліції. 23 вересня о 16:23 у Вільнянське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з підприємств зібралася група невідомих, які стріляють з невстановленої зброї і намагаються проникнути на територію.

На місце виїхали керівники поліції області, працівники кримінальної поліції, бійці спецпідрозділу поліції і слідчо-оперативна група. Під час операції були затримані і доставлені в поліцію 42 людини. Серед них 32 жителі сусідніх областей і 10 жителів Запорізької області.

Крім того, із заявою в поліцію звернувся 35-річний житель однієї із сусідніх областей. Він розповів, що невідомий чоловік вистрілив у нього з гладкоствольної рушниці, в результаті чого один дріб потрапив у ногу. Під час огляду місця події та автомобілів правоохоронці виявили та вилучили пристрій для відстрілу гумових куль "Форт-12", пістолет "Big bore", 50 патронів, споряджених гумовими кулями, мисливську рушницю "Фабарм Спас" і копію заочного рішення районного суду.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram