ГоловнаПолітика

Тимошенко закликала до перевиборів

"У цьому парламенті відбуваються страшні речі".

Тимошенко закликала до перевиборів
Фото: Макс Требухов

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що Верховну Раду потрібно розпустити за прийняття законопроектів про ринок електроенергії і незалежного енергорегулятора.

"У цьому парламенті відбуваються страшні речі. Тут антидержавна зграя, яка реально руйнує країну й інтереси людей", - цитує її прес-служба партії.

Вона вважає, що закон про незалежного енергорегулятора не впорається зі своїм завданням і Національна комісія з регулювання сфери енергетики і комунальних послуг насправді буде залежною від Президента. "Сьогодні протягнули закон про залежну на 100 відсотків від Президента НКРЕКП. Ба більше, «Самопоміч» домовилася з БПП, щоб президент зберіг вплив на комісію, дали 6 місяців цій комісії працюватиме на чолі із корумпованим Вовком. Ми були категорично проти цього!" - заявила Тимошенко.

Вона заявила, що НКРЕКП працює в інтересах кланів, які "отримують надприбутки в трильйони гривень".

Тому Тимошенко бачить тільки один шлях для відновлення соціальної справедливості - перевибори.

"Або українці вимагатимуть перезавантаження влади, або влада щодня буде знущатися над ними, прикриваючи це словом «реформи». Міжнародна спільнота вимагає від української влади реальних реформ, а вона робить фейкові реформи", - заявила лідер "Батьківщини".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram