ГоловнаПолітика

Суд залишив під арештом майно Клюєва та його батька

Повний текст ухвали буде оголошено 22 вересня.

Суд залишив під арештом майно Клюєва та його батька
Фото: www.livestory.com.ua

Апеляційний суд Києва залишив без задоволення апеляційні скарги захисту екс-глави адміністрації президента України за Віктора Януковича Андрія Клюєва та його батька Петра Клюєва на рішення суду першої інстанції про накладення арешту на їхнє майно.

Про це інформує прес-служба суду в понеділок, 19 вересня.

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду м. Києва постановила: поновити представнику, яка діє в інтересах Клюєва П. В. та Клюєва А. П., строк на апеляційне оскарження рішення слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 28 липня 2016 р; ухвалу слідчого судді  Печерського районного суду міста Києва від 28 липня  2016 року - залишити без змін, апеляційні скарги, подані в інтересах підозрюваного Клюєва А. П. і Клюєва П. В. - залишити без задоволення", - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що апеляційна скарга захисту А. Клюєва та П. Клюєва була подана на рішення слідчого судді Печерського райсуду м. Києва від 28 липня 2016 р., яким було накладено арешт на належне А. Клюєву майно, яке було тимчасово вилучено під час обшуку 6-7 липня 2016 р.

Повний текст ухвали буде оголошено 22 вересня.

Нагадаємо, що 21 червня Генпрокуратура провела обшуки у восьми приміщеннях в рамках розслідування "майданівських справ". Зокрема були проведені обшуки в будинках Клюєва та Сівковича. За результатами цих обшуків вилучено значну кількість цінних та антикварних речей і предметів (картини, ікони, статуї з дорогоцінних металів тощо), які мають історичну та культурну цінність і документи.

Проти Клюєва з лютого 2014 року було відкрито кримінальне провадження за фактом організації умисних вбивств під час протестів у листопаді 2013 - лютому 2014 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram