ГоловнаПолітика

Порошенко назвав загиблого Таранова одним з кращих захисників України

Велика частина досягнень генерала - під грифом секретності.

Порошенко назвав загиблого Таранова одним з кращих захисників України
Фото: пресс-служба АП

Україна втратила одного з кращих своїх захисників, заявив президент Петро Порошенко в зв'язку з загибеллю заступника голови Адміністрації президента Андрія Таранова.

"Андрій Іванович що в силу службових обов'язків, що в силу свого характеру належав до кола людей, які роблять свою справу впевнено й професійно, без зайвого галасу", - йдеться у співчутті Порошенко.

Президент зазначив, що за плечима Андрія Таранова координація всіх силових і правоохоронних органів; десятки поїздок на фронт, в частини і на полігони, сотні зустрічей із зарубіжними партнерами, участь у створенні Сил спеціальних операцій і в розвитку високомобільних десантних військ, реформування розвідувальних органів, звільнення військовослужбовців і цивільних осіб з полону на окупованих територіях і в Росії.

"І це лише те, про що можна сказати… На жаль, більша частина досягнень генерала Таранова залишається під грифом секретності, як того вимагають національні інтереси. Україна втратила одного з найкращих своїх захисників, якого нам дуже не вистачатиме", - підкреслив Порошенко.

Нагадаємо, Таранов розбився 18 вересня на Дніпрі в Києві, катаючись на водному мотоциклі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram