ГоловнаПолітика

Книга Ложкіна отримала спеціальну нагороду на Форумі видавців

"Четверта республіка" є лідером продажів.

Книга Ложкіна отримала спеціальну нагороду на Форумі видавців

Книга Бориса Ложкіна «Четверта республіка» є лідером за кількістю продажів серед суспільно-політичних книг українських авторів. Про це на церемонії вручення премій львівського Форуму видавців «Найкраща книга 2016» заявив гендиректор видавництва «Фоліо» Олександр Красовицький.

Книгу Ложкіна, яка вперше побачила світ у видавництві «Фоліо» в березні 2016 року, було нагороджено спеціальною нагородою президента Форуму видавців. Про це повідомляють «Українські новини»

«Ця книга привернула мою увагу й отримала нагороду як найактуальніше видання 2016 року, в якому чесно від першої особи представлено аналіз сучасного стану української держави, а також запропоновано стратегію розвитку та бачення майбутнього України», - зазначила президент Форуму видавців Коваль під час вручення нагороди видавцеві книги Олександру Красовицькому.

При цьому відзначають, що з березня 2016 року відбулося вже три видання книги Бориса Ложкіна «Четверта республіка. Чому Європі потрібна Україна, а Україні - Європа», написаної за участю журналіста Володимира Федорина. Крім української та російської мов, книга також вийшла в перекладі англійською та німецькою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram