ГоловнаПолітика

Дискредитація Авакова відбувається через жорстку боротьбу з російською агентурою, - Бурбак

Міністра цькують за позицію стосовно "Інтера", вважає НФ.

Дискредитація Авакова відбувається через жорстку боротьбу з російською агентурою, - Бурбак
Фото: nfront.org.ua

Дискредитаційна кампанія проти одного з лідерів "Народного фронту", міністра МВС Арсена Авакова, - це наслідок жорсткої позиції "Народного фронту" щодо боротьби з російською агентурою. Про це сьогодні заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак журналістам на брифінгу біля центральної будівлі СБУ. Народні депутати НФ прийшли в Службу безпеки України з вимогою дати відповідь про перебіг розслідування діяльності російських пропагандистів на телеканалі "Інтер".

"Зі скандального листування редактора цього каналу Столярової, яку запросив Шувалов з Росії, видно, яким був план дискредитації "Народного фронту" і уряду Яценюка. План, що повністю координувала країна-агресор. І зараз бачимо, що наступним об'єктом атаки обрано міністра внутрішніх справ Авакова", - зазначив Бурбак.

Він наголосив, що завдяки відповідальній позиції міністра було створено Національну гвардію із загонів добробатів, зупинено російське нашестя, а в Харкові було ліквідовано спробу створити ХНР за прикладом так званих "ДНР" і "ЛНР".

"Ми розуміємо, що "Народний фронт" - кістка в горлі Путіна. Завдяки політичній волі міністра МВС, було порушено справу проти олігарха Дмитра Фірташа, який утік з країни і який є співвласником телеканалу "Інтер", а також був молодшим партнером "Газпрому", - зауважив Бурбак.

"Арсен Аваков послідовно висловлює свою позицію щодо ворожої пропаганди на "Інтері", - додав керівник фракції.

"Представники "Народного фронту" продовжать боротьбу з агресором на зовнішньому і внутрішньому фронтах, і нас не зупинять інформаційні атаки на нашу політичну силу", - заявив Бурбак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram