ГоловнаПолітика

У Миколаєві BMW збив насмерть чотирьох робітників, які наносили розмітку (оновлено)

Водій намагався втекти.

У Миколаєві BMW збив насмерть чотирьох робітників, які наносили розмітку (оновлено)
Фото: mk.npu.gov.ua

Близько 4:50 15 вересня в Миколаєві автомобіль BMW-320 збив насмерть чотирьох працівників автодорожньої служби, які наносили дорожню розмітку.

Про це повідомляють на сайті поліції.

Це сталося в районі перехрестя пр. Центрального і вул. Шосейної.

Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років).

Місцеве видання "НикВести" пише, що водій BMW утік з місця злочину. На його упіймання співробітники поліції витратили близько години.

Затриманий стверджував, що не винен в аварії, і навіть заявив, що його авто напередодні викрали. При цьому обличчя і тіло власника BMW були в білій фарбі.

Дорожники наносили "зебру" на пішохідному переході, розставивши навколо сигнальні конуси. Водій BMW протаранив спочатку машину для нанесення розмітки, наїхав на працівників і вилетів з дороги, збивши дорожній знак.

Оновлення. Водій BMW був п'яний, повідомила представник прес-служби обласної поліції Інна Парфьонова телеканалу "112 Україна".

"Пройшов медогляд, у результаті якого медики зробили висновок про те, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння", - сказала вона.

Нагадаємо, наприкінці серпня в Харківській області автомобіль Dacia Logan в'їхав в групу працівників райавтодору. Три людини загинули, дві отримали травми.

На початку серпня в Києві вантажівка Isuzu збила насмерть дорожнього робітника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram