ГоловнаПолітика

Суд арештував автомобіль колишнього заступника генпрокурора Каська

"Буду насолоджуватися користуванням своїм ноутбуком, скоро і до нього доберуться".

Суд арештував автомобіль колишнього заступника генпрокурора Каська
Фото: nv.ua

Суд арештував автомобіль колишнього заступника генерального прокурора Віталія Каська.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

"Спочатку була квартира, а тепер уже і автомобіль заарештовано. Буду насолоджуватися користуванням своїм ноутбуком, скоро вже і до нього доберуться. Сміх та й годі. Але чомусь не смішно. Страшно від тупості тих, хто покликаний дбати про наш спокій", - заявив Касько.

Він зазначив, що купив автомобіль під час роботи адвокатом і вказував його в усіх своїх деклараціях про доходи. Колишній заступник генпрокурора вважає дії прокуратури помстою за свою антикорупційну діяльність.

У декларації Каська за 2014 рік вказано, що йому належить автомобіль Toyota RAV4 2013 року випуску.

Нагадаємо, що в березні Печерський райсуд Києва арештував квартиру Каська. 23 травня Апеляційний суд Києва зняв арешт з квартири Каська, але вже через тиждень майно арештували повторно.

За версією слідства, 2003 року Касько отримав службову однокімнатну квартиру в Печерському районі, яку пізніше приватизувала його мати. 2010 року Касько знову звернувся до генпрокурора про надання йому службової квартири. Він повідомив, що проживає з дідусем, матір'ю і сестрою. Родині Каська виділили трикімнатну квартиру в тому самому Печерському районі. Йдеться про квартиру на бульварі Дружби Народів, 14-16 площею 155 кв. м. У грудні 2010 року Касько звільнився з прокуратури і працював адвокатом. За два місяці до звільнення трикімнатну квартиру, виділену сім'ї Каська, виключили з переліку службових. У березні 2014 року Касько приватизував її.

Каськові оголошено підозру за статтями "Шахрайство в особливо великих розмірах" і "Підробка документів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram