ГоловнаПолітика

"Інтер" заявив, що ні про що не домовлявся з учасниками його блокади

Канал ні про що не домовлявся і не вів ніяких переговорів з "радикалами".

"Інтер" заявив, що ні про що не домовлявся з учасниками його блокади
Фото: Макс Требухов

Телеканал "Інтер" заявив, що ні про що не домовлявся з учасниками його блокади.

"Телеканал "Інтер" ні про що не домовлявся з особами, що блокували роботу телецентру, і не вів ніяких переговорів із радикалами. Ми заявляємо про неприпустимість переслідувань за політичними мотивами з боку політиків із Народного фронту, міністра МВС, і пов'язуємо тиск на канал зі своєю професійною діяльністю", - йдеться в заяві каналу.

"Інтер" вважає, що головний телевізійний центр "Інтер Медіа Груп" був розблокований завдяки діям Національної поліції, Національної гвардії, а також активній позиції співробітників та керівництва "Інтер Медіа Груп", широкому суспільному резонансу та підтримці професійної спільноти і громадськості.

Нагадаємо, 6 вересня біля центрального офісу телеканалу розпочався мітинг з наметами і блокуванням входу. Учасники акції говорили, що вона буде безстроковою, але фактично протест закінчився вже наступного дня.

Активісти розповіли, що у них відбулася зустріч з керівництвом каналу, під час якої були озвучені такі вимоги: звільнити протягом п'яти днів політтехнолога Ігоря Шувалова, який курує інформаційну політику "Інтера", та іншу "російську агентуру"; прибрати російські серіали з ефіру; а також в цілому переглянути свою редакційну політику. Керівництво "Інтера" нібито погодилося їх виконати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram