ГоловнаПолітика

Антикорупційне агентство списало технічні проблеми е-декларування на Google Chrome

Налаштування системи пошуку вже внесених до реєстру декларацій триває.

Антикорупційне агентство списало технічні проблеми е-декларування на Google Chrome
Фото: depositphotos/IuriiSokolov

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) спільно з Державним центром кіберзахисту і протидії кіберзагрозам усувають технічні вади системи електронного декларування.

"Проблеми щодо початку декларування на порталі е-декларацій пов’язані з браузером, який відображає лише Інтернет-браузер Google Chrome, і це не свідчить про непрацездатність порталу. Для усунення даної помилки достатньо виконати рекомендації розробника Google Chromе про відновлення налаштувань за посиланням", - повідомляється на сайті НАЗК у фейсбуці.

В Антикорупційному агентстві пояснили, що порожня сторінка виникала під час звертання системи для перевірки підпису в акредитовані центри сертифікації ключів і отримання від них відповідей за довший термін, ніж це передбачено системою.

"Шляхом додаткових налаштувань забезпечено повне функціонування системи. Також зараз триває налаштування системи пошуку вже внесених до реєстру декларацій, яка повинна запрацювати протягом 2-3 годин", - повідомили в НАЗК.

Нагадаємо, 15 серпня в Україні запрацювала система е-декларування без сертифікації. Однак через два дні влада вирішила більше не приймати декларації.

Держспецзв'язку доручили доопрацювати систему до 1 вересня, а приватну компанію-підрядника звинуватили в неякісній роботі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram