ГоловнаПолітика

Новинський назвав повідомлення про запит на позбавлення його недоторканності маніпуляцією

Нардеп стверджує, що не існує справ, за якими йому могли б висунути звинувачення.

Депутат Верховної Ради від Опозиційного блоку Вадим Новинський назвав інформацію про підготовку Генпрокуратурою запиту до парламенту про позбавлення його депутатської недоторканності фейком і маніпуляцією.

Про це Новинський написав у фейсбуці.

"Можу сказати із цього приводу таке - мені про це нічого не відомо. Справ проти мене, за якими мені могли б висунути звинувачення, не існує. Сьогодні я був у прокуратурі, і там теж нічого такого не лунало. На мою думку, це або прикре непорозуміння і фейкова інформація, або свідомий вкид, своєрідна спроба залякати, полоскотати нерви, протестувати громадську думку. У кожнім разі це однозначно маніпуляція, і ця інформація не відповідає дійсності", - заявив нардеп.

З приводу сьогоднішнього візиту в прокуратуру Новинський повторив слова, сказані журналістам на імпровізованому брифінгу біля дверей ГПУ.

"У нас була очна ставка з Олександром Драбинком. Після спілкування слідчий подякував за співпрацю та плідну роботу. Ми йому подякували за професіоналізм і розійшлися. Конфлікту з Драбинком я не маю. Це він хоче подати все так, ніби в мене з ним конфлікт. У ЗМІ поширювався наклеп про те, що я його побив. Не бив. Це брехня. Навіть сам Драбинко не стверджує, що я його побив", - додав Новинський.

Раніше повідомляли, що Вадим Новинський побував на очній ставці в ГПУ, після чого нардеп заявив, що "його совість чиста і йому боятися немає чого".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram