ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні АТО в неділю зафіксовано 27 обстрілів

У Світлодарську окупанти задіяли бойові машини піхоти.

У зоні АТО в неділю зафіксовано 27 обстрілів
Фото: facebook.com/ato.news

У районі проведення антитерористичної операції в неділю російські окупаційні війська 27 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, інформує прес-центр штабу АТО.

Згідно з повідомленням, на Донецькому напрямку противник здійснив серію мінометних обстрілів позицій у районі Авдіївки, де застосував 120- і 82-міліметровий калібр. Майорськ і Новоселівку Другу обстріляли з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

"По Архангельському ворог знову завдав артилерійського удару калібру 152 мм. У Світлодарську окупанти задіяли бойові машини піхоти, по Новоселівці Другій завдали удару з протитанкового ракетного комплексу, а по Авдіївці знову було випущено понад чотири десятки снарядів із танків", - зазначають у штабі.

На Маріупольському напрямку заборонену Мінськими домовленостями важку артилерію ворог застосував по укріпленнях у Широкиному і Талаківці, по Широкиному випустив понад шістдесят снарядів калібру 122 мм. У Новогригорівці і Водяному противник вів вогонь з гранатометів і стрілецької зброї, в Мар'їнці застосував кулемети великого калібру.

"У Луганській області ворожий гранатометний вогонь відкривали по позиціях у Новоолександрівці та Новозванівці. Обстріли Станиці Луганської відбувалися з використанням мінометів 82-міліметрового калібру, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 59 разів обстріляли сили АТО на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram