ГоловнаПолітика

Якщо психіатрична експертиза визнає Капліна осудним, ним повинна зайнятися СБУ, - нардеп

Дроздик назвав Капліна політичним фріком і клоуном.

Якщо психіатрична експертиза визнає Капліна осудним, ним повинна зайнятися СБУ, - нардеп
Александр Дроздик
Фото: facebook.com/drozdik.alexander

Народний депутат України від "Народного фронту" Олександр Дроздик має намір звернутися до Міністерства охорони здоров'я з вимогою провести примусову психіатричну експертизу народного депутата і члена "Блоку Петра Порошенка" Сергія Капліна.

Про це він сказав, коментуючи проект постанови Капліна про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, повідомляє прес-служба партії.

"Цього політичного фріка давно ніхто всерйоз не сприймає. У його розкрутку вкладають колосальні ресурси - гроші, медіа. У цього клоуна єдине завдання - веселити публіку. Все б нічого, але цей товариш втішає кремлівських глядачів. Його випустили в українську політику і підтримують на плаву для того, щоб він ніс всілякі дурниці, озвучував несусвітні звинувачення, поширював інші дурниці, і за це йому нічого не було. Ну, що, мовляв, з Капліна візьмеш. Це радує його московських кураторів, але повинно засмучувати всіх нас - громадян України", - сказав Дроздик.

На підтвердження своїх слів Олександр Дроздик зазначив, що Каплін, разом зі своїми колегами Дмитром Добродомовим і Бориславом Березою, є фігурантом "зламаного" листування російського агента Марії Столярової, яка працювала на "Інтері" і яку кілька місяців тому СБУ видворила за межі України.

"Якщо психіатрична експертиза МОЗ визнає осудність Капліна, ним повинна зайнятися Служба безпеки України. Тоді будуть підстави вважати, що у клоуна Капліна з психікою все гаразд. Він просто майстерно грає роль неадеквата, а сценарії йому пишуть у ФСБ", - додав парламентарій.

Нагадаємо про те, що правоохоронні органи повинні розслідувати діяльність народних депутатів Сергія Капліна та Дмитра Добродомова на предмет їх зв'язків з Росією і терористами, 10 серпня заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Михайло Хміль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram