ГоловнаПолітика

Рада запросила всіх охочих на екскурсію

У парламенті очікують близько 1 тис. відвідувачів.

Рада запросила всіх охочих на екскурсію
Фото: volyanarodu.com.ua

Верховна Рада вирішила організувати екскурсії в будівлі парламенту 23 і 24 серпня з нагоди Дня Державного прапора та Дня Незалежності.

Про це повідомляють на сайті Ради.

"23 і 24 серпня Верховна Рада України запрошує всіх охочих відвідати екскурсії в парламент, подивитися експозицію, яка представлена до Дня прапора України та Дня Незалежності", - йдеться в повідомленні.

В експозиції буде представлена національна реліквія - прапор, внесений до сесійної зали 24 серпня 1991 року, а також колекція експонатів, безпосередньо пов'язаних з отриманням незалежності.

"Верховна Рада - виборний орган, який безпосередньо представляє громадян, тому вони повинні отримати вільний доступ до парламенту, розібратися, як він працює. Ми очікуємо, що за два дні до нас завітає до 1 тис. гостей, у тому числі з інших країн" , - прокоментував заступник керівника апарату парламенту Микола Шевчук.

Він також зазначив, що вперше передбачено проведення екскурсій англійською мовою.

Екскурсії плануються 23 серпня з 13:00 до 18:00 та 24 серпня з 12:00 до 18:00. Для їх відвідування необхідно зареєструватися на сайті парламенту і вибрати бажаний час.

Нагадаємо, у вихідні "Укрзалізниця" провела екскурсію в депо "Київ-Пасажирський".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram