ГоловнаПолітика

Суд відпустив Корбана на лікування в Ізраїль

Підозрюваному у двох кримінальних справах дозволили виїхати з країни.

Суд відпустив Корбана на лікування в Ізраїль

Дніпровський суд Києва 7 червня дозволив екс-заступнику голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Геннадію Корбану, підозрюваному в серйозних злочинах, виїхати в Ізраіль. Приводом стало лікування в Тель-Авівському медичному центрі (Іхілов).

Про це йдеться в постанові Печерського суду Києва від 11 серпня 2016 року, яка виявила в Єдиному реєстрі судових рішень видання "Перша інстанція".

"Особа зараз перебуває на лікуванні в Ізраїлі, куди виїхала на підставі дозволу, наданого постановою Дніпровського районного суду міста Києва від 07.06.2016 року", - говориться в документі.

Самого рішення Дніпровського райсуду в реєстрі немає.

7 червня цей суд змінив запобіжний захід Корбану з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов'язання.

Хоча ім'я підозрюваного в судовому документі приховано, стверджувати, що йдеться саме про Корбана, дозволяє викладена хронологія справи.

Нагадаємо, минулої весни колишнього лідера партії "Укроп" Геннадія Корбана засудили до 1,5 років в'язниці умовно. Вердикт винесли за викрадення в 2014 році тодішнього голови Держагентства земельних ресурсів Сергія Рудика.

Корбана підозрювано ще в двох справах: про розкрадання коштів з благодійного "Фонду оборони країни", створеного самим політиком, і про викрадення секретаря Дніпропетровської міськради Олександра Величка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram