ГоловнаПолітика

Оголошено конкурс на посаду голови Миколаївської ОДА та голів 10 РДА у п'ятьох областях

Станом на 8 серпня вакантні посади 49 голів районних держадміністрацій.

Оголошено конкурс на посаду голови Миколаївської ОДА та голів 10 РДА у п'ятьох областях
Фото: www.president.gov.ua

Президент Петро Порошенко оголосив конкурс на зайняття вакантних посад голови Миколаївської обласної державної адміністрації і 10 районних державних адміністрацій у п'ятьох областях.

Про це йдеться в розпорядженні №230 від 9 серпня на офіційному сайті президента.

"Станом на 8 серпня вакантні посади голови обласної та 49 голів районних державних адміністрацій. Президент України оголосив конкурс на одну вакантну посаду голови ОДА і 10-ти голів РДА", - наголошується в повідомленні.

Зокрема, конкурс оголошено на посади голів Вінницької, Оратівської, Тиврівської, Шаргородської РДА у Вінницькій області; Іваничівської, Шацької райадміністрацій у Волинській області; Солонянської райадміністрації Дніпропетровської області, Великоновосілківської, Волноваської райдержадміністрації Донецької області і Галицької райадміністрації Івано-Франківської області.

Кандидати, які претендують на зайняття відповідних посад, повинні мати вищу освіту, загальний стаж роботи щонайменше 7 років і досвід роботи на посадах держслужби категорії "А" або "Б", або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування щонайменше три роки. Крім того, вони повинні володіти державною мовою.

Документи приймаються до 6 вересня, а сам конкурс відбудеться 12 вересня у Києві.

Нагадаємо, 29 червня Порошенко звільнив голову Миколаївської ОДА Вадима Мерікова. 15 червня Меріков подав у відставку через корупційний скандал, до якого причетний перший заступник голови ОДА Микола Романчук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram