ГоловнаПолітика

На переговорах у Мінську Марчук оприлюднив докази участі РФ у бойових діях на Донбасі

Про реакцію він пообіцяв повідомити пізніше.

Представник України в Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук у середу в Мінську на засіданні робочої групи з питань безпеки порушив питання участі Росії у військовому конфлікті на Донбасі й оприлюднив відповідні докази.

Про це Марчук повідомив у Facebook.

"Сьогодні були дуже важкі переговори в Мінську. Пізніше розповім докладніше. Російська сторона, як завжди, категорично заперечує свою участь у цій війні і заперечує навіть очевидні факти своєї присутності на тимчасово окупованих територіях Донбасу. У зв'язку з цим сьогодні на засіданні робочої групи з питань безпеки, яке проводив голова Місії ОБСЄ в Україні пан Апакан, я зачитав інформацію з офіційного сайту так званої "ДНР", - написав Марчук.

Марчук опублікував посилання на сайт і скріншот новини, в якій повідомлялося, що армія "ДНР" посилена новою технікою і екіпажами "завдяки підтримці Російської Федерації".

Про реакцію робочої групи з питань безпеки Марчук пообіцяв повідомити пізніше.

Нагадаємо, в середу учасники підгрупи з безпеки контактної групи з урегулювання ситуації в Україні не досягли компромісу в питанні розведення сил від лінії зіткнення на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram