ГоловнаПолітика

Насалик відзвітує про 100 днів роботи на посаді міністра енергетики

Голова Міненерговугілля розповість про реформування енергетичної галузі.

Насалик відзвітує про 100 днів роботи на посаді міністра енергетики
Фото: mpe.kmu.gov.ua

Міністр енергетики і вугільної промисловості України Ігор Насалик проведе прес-конференцію і розповість про перші 100 днів роботи.

Про це інформує прес-служба Міненерговугілля.

Повідомляють, що 4 серпня о 13:00 у приміщенні Міністерства енергетики та вугільної промисловості України за адресою вул. Богдана Хмельницького, 4 (зал засідань, 2-й поверх) відбудеться прес-конференція міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика.

Міністр Ігор Насалик відзвітує про результати перших 100 днів роботи на посаді та перебіг виконання Плану дій уряду щодо реформування енергетичної галузі.

Голова Міненерговугілля розповість про кроки на шляху до енергетичної незалежності та енергетичної безпеки держави, безперебійне забезпечення споживачів електроенергією та модернізацію енергетичного сектора.

Крім того, зазначає прес-служба, міністр буде говорити про розробку і прийняття законодавства для впровадження ринків газу та електроенергії, шляхи вирішення проблем вугільної галузі, а також про питання підготовки до осінньо-зимового періоду, забезпечення прозорості в роботі ПЕК України та впровадженні заходів щодо енергоефективності.

У прес-конференції візьмуть участь фахівці Міненерговугілля, експерти в галузі енергетики та представники неурядових організацій.

Захід розпочнеться в четвер, 4 серпня, о 13:00.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram