ГоловнаПолітика

"Батьківщина" дасть оцінку висловлюванням Савченко

У політсилі закликали депутата дотримуватися партійної лінії

"Батьківщина" дасть оцінку висловлюванням Савченко
Фото: LB.ua

На найближчому засіданні президії політичної ради партії ВО "Батьківщина" буде надано оцінку заявам народного депутата Надії Савченко, заявив заступник голови "Батьківщини" Андрій Кожем'якін.

"Останнім часом у медіа-просторі України звучать заяви окремих членів фракції "Батьківщина" у Верховній Раді України щодо різноманітних бачень, концепцій, стратегій і тактик так званого "перезавантаження держави" і певних безпосередніх кроків у цьому напрямку. Часто такі заяви не є узгодженими і йдуть врозріз із офіційною позицією партії ВО "Батьківщина", - цитують на сайті партії слова Кожем'якіна.

На його думку, такі висловлювання вводять громадськість в оману щодо офіційної політичної лінії партії.

Кожем'якін зазначив, що "Батьківщина" завжди виступала за незалежність держави, її територіальну цілісність, якнайшвидше встановлення миру в Україні, звільнення заручників Кремля, відстоювала цінності Революції Гідності.

"В умовах війни ми закликаємо політиків зважувати кожне слово, яке повинно зміцнювати країну, а не шкодити стабільності, приводити до поглиблення політичної кризи і загострювати протистояння в суспільстві", - заявив він.

За його словами, "Батьківщина" вітає демократичне обговорення з будь-яких питань діяльності партії та розвитку держави.

"При цьому ми завжди виступаємо з консолідованою позицією. До цього закликаємо і тих депутатів, які нещодавно поповнили лави партії", - додав Кожем'якін.

Він зробив висновок, що оцінку партією слів Савченко буде оприлюднено.

Нагадаємо, 2 серпня Савченко зробила низку резонансних заяв. Вона оголосила голодування з вимогою активізувати процес звільнення полонених на Донбасі, виклала концепцію для нової Конституції України, а також заявила, що Майдан і Антимайдан мали одні цінності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram