ГоловнаПолітика

У Києві побили головного редактора "Бізнес Цензора"

Минулого тижня вбили журналіста "Української правди".

У Києві побили головного редактора "Бізнес Цензора"
Сергей Головнев
Фото: facebook.com/andrei.marusov

У понеділок, 25 липня, в центрі Києва побили відомого журналіста, головного редактора видання "Бізнес Цензор" Сергія Головньова.

Про це він повідомив у фейсбуці.

"Учора після роботи йшов Костянтинівською в бік Контрактової. Напали два типи. Один ішов попереду в капюшоні, прикриваючи обличчя рукою, косив під п'яного. Інший - позаду. Порівнялися, подачі з двох боків. Повалили на землю, відбуцали протягом хвилини й утекли. Мабуть, пасли від офісу", - повідомив він.

Ні торби, ні телефону в журналіста не забрали.

"Найприкріше, що не розумію, яка причина? З огляду на десяток тем, над якими працював протягом останнього місяця, можна скреативити 3-4 найменш параноїдальні версії. Але пишемо-то ми не звинуваченнями, а просто факти подаємо. Тим паче, ніколи не відмовлявся давати думку згаданих у тексті осіб. Шановні замовники, ви хоч напишіть з фейкового акаунту, чого хотіли? Я ж не самогубець і слова розумію", - написав Головньов.

Нагадаємо, що минулого тижня в центрі Києва вбили журналіста Павла Шеремета. Перед тим із ножем напали на головного редактора Forbes Woman Марію Ридван.

Півтора тижня тому в центрі Києва пограбували і двічі за ніч побили голову правління антикорупційної неурядової організації Transparency International в Україні Андрія Марусова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram