ГоловнаПолітика

Нардеп Константіновський пояснив перегляд порно в Раді

Депутат порівняв себе з Біллом Клінтоном

Нардеп Константіновський пояснив перегляд порно в Раді
Фото: Макс Левин

Нардеп В'ячеслав Константіновський, якого спіймали на перегляді порнографії у Верховній Раді, заявив, що натиснув на рекламне посилання, підкорившись основному інстинкту.

"З приводу публікації про перегляд еротичних фотографій під час засідання у ВР... Визнаю, місце невдале. Іноді втомлююся від клоунади в залі. Люди, які, судячи з декларацій, харчуються святою водою і живуть, як князі, годинами говорять про добробут народу. Ось це справжня порнографія! Відкрию секрет: я завжди любив жінок і співчуваю їм, мужиків стає все менше. Побачив рекламне посилання в Інтернеті і не втримався, спрацював основний інстинкт)) Секс - важлива складова життя будь-якого здорового чоловіка. Я люблю свою красуню дружину, і ми приймаємо один одного такими, як є. Крім неї мені ніхто не потрібен!" - написав він у фейсбуці.

При цьому Константіновський заявив, що як депутат працює чесно і не бере хабарів, та порівняв себе з Біллом Клінтоном.

"Білл Клінтон згрішив в Овальному кабінеті та увійшов в історію як один із кращих президентів США, я ж лише шарився в Інтернеті))", - резюмував він.

Нагадаємо, напередодні в Мережі з'явився ролик, на якому видно, як Константіновський переглядає порнографію на телефоні. Відео було знято 16 червня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram