ГоловнаПолітика

В ОВК на 151-му окрузі зникло світло і кворум, - нардеп

Комісії залишилося порахувати результати тільки однієї дільниці з 216.

В ОВК на 151-му окрузі зникло світло і кворум, - нардеп
Нардепы от "Батькивщины" Надежда Савченко и Иван Крулько
Фото: LB.ua

Влада робить все, щоб зірвати офіційне встановлення результатів виборів у 151-му виборчому окрузі в Полтавській області.

Про це повідомив народний депутат від "Батьківщини" Іван Крулько, який другу добу перебуває в окрузі, інформує прес-служба партії.

"Команда "Батьківщини" спостерігає тут цілеспрямовану роботу на зрив виборів", - зазначив Іван Крулько.

За словами нардепа, пізно ввечері члени Окружної виборчої комісії, підконтрольні владі, як по команді покинули засідання, і тепер в ОВК немає кворуму. При цьому в приміщенні райдержадміністрації в місті Лохвиця, де засідає ОВК, вимкнули світло.

"За день ми пережили три замінування, пікети, провокації і ось - вимикання світла і відсутність кворуму. При цьому комісії залишилося порахувати результати тільки однієї дільниці з 216 і внести фінальні цифри в остаточний протокол. Перемога нашого кандидата Руслана Богдана незаперечна, тому влада, судячи з усього, пішла на зрив виборів", - заявив народний депутат.

Згідно з повідомленням, разом з Крулько в окрузі №151 перебувають народні депутати "Батьківщини" Сергій Євтушок, Ігор Луценко, Надія Савченко

"Ми тут, щоб не дозволити владі фальсифікувати волевиявлення людей", - зазначив нардеп.

За останніми даними ЦВК на 151-му окрузі оброблено 99,53% протоколів. Кандидат від "Батьківщини" Руслан Богдан набирає 21,8% голосів виборців. 16,78% голосів у самовисуванця Олексія Рябоконя, 13,07% - в Олександра Мигаля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram