ГоловнаПолітика

Кисельов перейшов на телеканал News One

Раніше оголошена співпраця зі 112-м каналом не відбулася.

Кисельов перейшов на телеканал News One
Фото: http://mediananny.com

Телеведучий Євген Кисельов, який раніше співпрацював з "Інтером", знайшов нову роботу на телеканалі News One.

"З 24 серпня канал постане в оновленому вигляді, і це буде не тільки зміна візуально-графічного дизайну каналу, а й нові ведучі. У рамках ребрендингу каналу ведучим програми "Велике інтерв'ю" стане відомий журналіст і телеведучий Євген Кисельов", - повідомляють на сайті каналу.

Кисельов звільнився з "Інтера" у квітні 2016 року, після чого було оголошено про співпрацю з каналом "112", але жодного випуску програми "Вечірній прайм з Євгеном Кисельовим" так і не вийшло.

Влітку на каналі "112" відбулася зміна структури власності, зазначає "Детектор.Медіа". Компанії Secundiana Media 112 Ltd, Tertiana Media 112 Ltd, Quartiana Media 112 Ltd, Quintiana Media 112 Ltd, Sextiana Media 112 Ltd і Septiana Media 112 Ltd, бенефіціаром яких називав себе бізнесмен Андрій Подщипков, тепер не входять у неї. Сам Подщипков пішов з посади директора двох компаній з групи "112 Україна".

Зміни в структурі власності та керівництві компаній збіглися з переходом народного депутата і телеведучого Сергія Капліна з ефіру каналу "112 Україна" на канал NewsOne. Як відомо, з осені 2015 року Андрій Подщипков є заступником голови Партії простих людей Сергія Капліна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram