ГоловнаПолітика

Призначено нового прокурора Волинської області

У регіон направили людини з главку ГПУ

Призначено нового прокурора Волинської області
Фото: facebook.com/gp.gov.ua

У суботу, 16 липня, генеральний прокурор Юрій Луценко в Луцьку представив нового прокурора Волинської області. Ним став Максим Киричук. Він замінить Дмитра Чепіжака, переведеного в Кіровоградську область.

Про це повідомляється в фейсбуці Генпрокуратури.

За словами Луценка, перед Киричуком стоїть три завдання: припинити практику кришування державними органами незаконного видобутку бурштину; показати результати в боротьбі з обігом незаконних товарів без акцизних марок і їх контрабандою; очистити колектив Волинської прокуратури.

Киричук раніше обіймав посаду старшого слідчого з особливо важливих справ у Генеральній інспекції внутрішніх розслідувань та безпеки ГПУ.

У минулому він також працював прокурором Тячівського району Закарпатської області, закарпатським міжрайонним прокурором з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері, начальником слідчого відділу і слідчого управління прокуратури Київської області. До 2011 року обіймав різні прокурорські посади в органах прокуратури в рідній Львівській області.

Нагадаємо, що в п'ятницю новим прокурором Рівненської області замість Анатолія Ковальчука, який втратив посаду на тлі "бурштинового скандалу", став Олег Соболь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram