ГоловнаПолітика

Нардеп Купрій вимагає допитати антикорупційного прокурора Холодницького за хабар у розмірі $200 тис.

Депутат каже, що Холодницький вимагав хабар у затриманого кримського депутата-сепаратиста Ганиша.

Нардеп Купрій вимагає допитати антикорупційного прокурора Холодницького за хабар у розмірі $200 тис.
Фото: http://sobitie.com.ua

Позафракційний народний депутат Віталій Купрій спрямував генпрокурору Юрію Луценку депутатський запит із вимогою допитати керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького про вимагання хабара, пише ipress.ua

Купрій вказав, що недавно в ЗМІ було опубліковано інформацію про те, що Назар Холодницький нібито є "на гачку" в колишніх заступників генерального прокурора України.

Працюючи першим заступником прокурора АР Крим Назар Холодницький разом із начальником управління процесуального керівництва вимагав $200 тис. у затриманого кримського депутата-сепаратиста Ганиша, написав нардеп на своїй сторінці в Facebook.

"Було відкрито кримінальне провадження. У підсумку начальник управління процесуального керівництва звільнився, а Холодницький став головою Спеціалізованої антикорупційної прокуратури", - пише Купрій.

Нардеп також звернувся до генпрокурора з вимогою "активізувати проведення досудового розслідування у цій кримінальній справі, за результатами якого притягнути винуватих осіб до кримінальної відповідальності".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram