ГоловнаПолітика

Чергові заяви Саакашвілі - це спільні з "Опоблоком" дії заради дострокових виборів, - Бурбак

Губернатору Одеської області запропонували зайнятися ремонтом дороги Одеса-Рені.

Чергові заяви Саакашвілі - це спільні з "Опоблоком" дії заради дострокових виборів, - Бурбак
Фото: 24tv.ua

Після невдалої спроби сісти в крісло голови уряду, губернатор Одеської області об'єднався з широкою опозицією для дестабілізації ситуації в країні, заявив під час спілкування з пресою голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Бачу, що коли Саакашвілі не вдалося стати прем'єр-міністром, він об'єднався з наркотиками: широкої опозицією і "Опоблоком" і буде робити все, щоб розхитати човен соціально-політичного життя в країні, щоб провести позачергові парламентські вибори, за якими прийдуть позачергові президентські. Агресивний популізм в Україні набрав обертів", - наголосив Бурбак.

Він зазначив, що Саакашвілі замість того, щоб піднімати і розвивати Одеську область, знову вдався до огульних звинувачень.

"Зараз Одеська область пасе задніх, і все йому хтось заважає. Йому заважають побудувати дорогу на Рені - немає грошей. Дали грошей, а він заявляє, що дороги немає. Йому потрібно перекласти відповідальність за свої поразки на когось іншого", - зауважує Бурбак.

"Нагадаю, що прем'єр Яценюк сам неодноразово звертався до правоохоронних органів з проханням перевірити державні підприємства, в тому числі і ОПЗ. Ініціював проведення на 50 топових українських державних підприємствах відкриті конкурси, щоб подолати корупцію. У нас створено стільки органів боротьби з корупцією, звертайтеся - пишіть заяви, не робіть "сенсацій" через фейсбук", - зазначив голова фракції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram