ГоловнаПолітика

"Батьківщина": замах на депутата в Чорноморську пов'язаний з його боротьбою проти наркомафії

Василю Бугайчуку прострелили ноги.

"Батьківщина": замах на депутата в Чорноморську пов'язаний з його боротьбою проти наркомафії
Фото: vk.com/vasil_bugaychuk

Партія "Батьківщина" пов'язує замах на депутата міської ради Чорноморська (колишній Іллічівськ) Одеської області Василя Бугайчука, під час якого йому прострелили ноги, з його політичною діяльністю.

"Є всі підстави вважати, що причиною нападу на керівника нашої фракції в Чорноморській міськраді і керівника Одеської обласної «Батьківщини молодої» Василя Бугайчука стала його послідовна протидія наркомафії в місті і районі, а також наполеглива робота молодого депутата в міській раді Чорноморська, спрямована на захист інтересів своїх виборців", - йдеться в заяві партії.

Бугайчук уже мав проблеми з місцевим криміналітетом, коли під час Революції Гідності спалили його кав'ярню.

"Ми змушені констатувати, що практика політичних розправ повертається в Україну. Ми пам'ятаємо, як з нашою політичною силою розправлялися за Януковича. І, на жаль, зараз ми спостерігаємо ті самі методи", - йдеться в заяві.

Сам Бугайчук пов'язує напад з останнім ефіром місцевої телепрограми "Вечір у Чорноморську", коли він говорив про "кримінальні схеми СБУ, які вона здійснюється разом з наркоторгівцями".

Партія "Батьківщина" вимагає від прокуратури і поліції Одеської області провести ретельне розслідування замаху на Бугайчука і його рідних, виявити і покарати винних. Партія також звертається до генерального прокурора України Юрія Луценка з проханням узяти розслідування цієї справи під особистий контроль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram