ГоловнаПолітика

Військовослужбовці отримали від Порошенка квартири, "яких немає навіть у міністра оборони" Новости компаний

Сім квартир, ордери на які 3 липня вручив військовим морякам Президент України, побудовані і безкоштовно передані державі Аднаном Ківаном, засновником компанії KADORR Group. Президент відзначив, що він радий передати високоякісне житло військовим, які успішно проявили себе, зокрема, беручи участь в операціях у зоні АТО.

"Міністр оборони щойно сказав мені, що навіть у нього немає такої квартири, раніше таке житло могли дозволити собі тільки фінансові тузи. А тепер воно є для військовослужбовців", - заявив Петро Порошенко.

Після огляду готового житла голова держави залишився задоволений подарованими квартирами і відзначив їх високий якісний рівень. Петро Порошенко також заявив, що на сьогодні питання вирішення соціальних проблем є на першому місці. Близько 600 військових моряків в Одесі змушені жити на своїх кораблях, не маючи власного житла.

"Сьогодні я отримав подарунок усього мого життя, для мене і моєї сім'ї неймовірно приємно те, що держава про нас подбала, і ми нарешті забезпечені своїм житлом", - розповів командир корабля Юрій Радковський. Офіцер також розповів, що йому з сім'єю доводилося орендувати квартиру протягом 14 років, спочатку в Криму, а останні 2 роки - в Одесі.

Після урочистої частини вручення, Петро Порошенко заявив, що вже найближчим часом два гуртожитки Міністерства інфраструктури, які розташовані в Одесі по вулиці Приморській, буде переобладнано для потреб моряків. За його словами, це питання буде курирувати міністр оборони Степан Полторак, і наступного року більшість розміщених в Одесі службовців ВМС отримають житло на суші.

Варто відзначити, що компанія Аднана Ківана відома на ринку України, як сумлінний забудовник із доволі високою репутацією. За час її роботи не було помічено жодного випадку із затягуванням будівельних робіт або недобудованими об'єктами. На сьогодні компанією вже зведено понад 1 500 000 квадратних метрів житлової нерухомості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram