ГоловнаСуспільствоПодії

Водій Audi разів п'ять сказав, що винуватий, - свідок аварії за участю фотографа LB.ua (оновлено)

Очевидці зауважили, що швидка і поліція їхали дуже довго

LB.ua збирає інформацію про ДТП, в якому постраждали дружина і дитина фотокореспондента LB.ua Макса Левіна.

"Я проїжджала місце аварії у той момент, коли чоловіки дістали з машини закривавлену жінку. Діти теж були всі у крові. Це було жахливе видовище. Хлопчик дуже сильно вдарився головою - обличчя було просто залите кров'ю. Я сама дитячий лікар-реабілітолог, з собою мала аптечку. Я наклала мамі джгут, щоб трохи зупинити кровотечу з руки - у неї була рвана рана на тильній стороні і перелом з сильним зміщенням", - розповіла одна зі свідків.

"Коли відмивала дітей від крові, підійшов водій і раз п'ять сказав:" Я винен, я винен. Я все сплачу, все компенсую ", - додала також вона. - Він був, звичайно, в нетверезому стані. Кілька разів підходив і все повторював, що все компенсує і все оплатить.

"Швидку довелося чекати дуже довго, хвилин 20-25. Все постійно запитували, чи викликали її і чому вона так довго їде. А поліція приїхала ще пізніше. Це взагалі нонсенс: Боярка ж зовсім поруч", - зазначила жінка.

Ще одна жінка також підтвердила нетверезий стан водія, який влаштував аварію.

"Водій "Ауді" на вигляд був у нетверезому стані. У нього було дуже червоне обличчя. Мій чоловік чув, як інші свідки розповідали про те, що водій "Ауді" домовлявся з дружиною про те, що за кермом, мовляв, була вона", - розповіла свідок.

За його словами, крім водія в "Ауді" перебували ще, імовірно, дружина і донька. Вони весь час пропонували відвезти постраждалих у "Борис" і домовитися.

Інша свідок також підтвердила, що поліції не було дуже довго.

"Якщо навіть їхати з Боярки, з проблисковими маячками, це займе щонайбільше дві хвилини. Там відстань - кілометр. Але поліція не їхала дуже довго", - резюмувала свідок.

Показання ще одного свідка можна прочитати за посиланням.

У розпорядженні LB.ua з'явилося також відео з місця аварії. На першому відео видно, що Іван Федорко намагається домовитися з Максом, обіцяючи йому компенсувати витрати на відновлення машини. При цьому він визнав, що буде відповідати за те, що перебуває в нетверезому стані.

Ще один свідок розповів про те, що Іван Федорко виїхавши з лікарні, потім повернувся туди, кілька годин по тому.

"Мені зателефонував Макс, попросив приїхати. Коли я під'їхав, швидка вже була. Був і лисий чоловік, який, як розповів таксист з місця ДТП, прибув пізніше. Але водій "Ауді" наполягав, що саме він був за кермом. Максу весь час намагалися запропонувати якусь допомогу, аби він не здіймав галасу", - розповів знайомий фотокореспондента LB.ua.

"Я дочекався поліцію і поїхав у лікарню до Валі (дружина Макса Левіна - ред.). Туди ж поліція привезла водія "Ауді" і цього лисого. Раптом я почув шум, крики, наче якась бійка. Побачив, як хлопця у чимось синьому намагаються замкнути в приміщенні і не випускають його. Мені здається, це був слідчий. Після цього ці двоє зникли. Але через якийсь час цей чоловік (водій "Ауді" - ред.) повернувся, було видно, що він погано почувається: він був весь червоний, заплаканий. він попадався мені на очі ще десь до 11 години вечора", - резюмував свідок.

Також він розповів, що дружину фотографа, яка постраждала найбільше, з Боярки перевезли в обласну лікарню у Києві, постраждала дитина перебуває в дитячій обласній лікарні.

Нагадаємо, вчора, на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента LB.ua Макса Левіна потрапив у ДТП. Зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7 (держномер АА 7100 РР), водій якого, як з'ясувалося згодом, був п'яним. Водієм Audi виявився директор з вантажних перевезень "Укрзалізниці". Йому вдалося втекти з лікарні, куди його доставили на медичний огляд. пізніше його знайшли в реанімаційному відділенні однієї з київських медустанов, до нього приставлено охорону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram