ГоловнаСуспільствоПодії

Фотограф LB.ua із сім'єю потрапив в аварію (оновлено)

Потрібна допомога в розшуку водія Audi Q7.

Сьогодні ввечері на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента LB.ua Макса Левіна потрапив у ДТП. Зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7 (держномер АА 7100 РР), водій якого, як виявилося пізніше, був п'яним.

Про це у фейсбуці написала шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна.

В автомобілі Макса, крім нього, були також дружина і двоє малолітніх дітей. Стан дружини і середнього сина тяжкий - дружину з численними переломами доправили в лікарню. У хлопчика - забій головного мозку, його з Боярки транспортують у дитячу обласну лікарню Києва.

Водій Audi Q7 виявився п'яний як чіп, демонстрував усім посвідчення «помічника голови Ради ветеранів МВС» і втік з лікарні, куди його доправили для проходження медичного огляду (на предмет наявності алкоголю в крові).

"Ч*о звати ФЕДОРКО ІВАН ПЕТРОВИЧ. На місці події (ледве тримаючись на ногах при цьому) розмахував посвідченням «помічника голови Ради ветеранів МВС» (номер посвідчення 0334). Одразу після ДТП ч*о видзвонило якогось свого кореша, який оперативно під'їхав і намагався переконати поліцію, що за кермом був він, а не цей Іван Петрович. Коли Федорко доправили для огляду (на предмет наявності алкоголю в крові) в лікарню, він звідти просто втік!!! Точніше відбили власні охоронці. Силою", - написала Соня Кошкіна.

На фото - учасник ДТП, який утік
На фото - учасник ДТП, який утік
Редакції потрібна допомога в розшуку Федорка Івана Петровича. Якщо комусь відома якась інформація про цю людину, прохання повідомити її за тел.: (044) 230 4962 або у фейсбук LB.ua чи у фейсбук Соні Кошкіній.

Фото: Олександр Кравченко/фейсбук

Фото: facebook.com/sonya.koshkina

Оновлення. Водій виявився начальником відділу вантажних перевезень "Укрзалізниці" Іваном Федорком. Про це повідомив депутат Антон Геращенко в Фейсбуці.

"Він друг і соратник звільненого рік тому з кримінальними справами, скандального начальника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина. В тому числі на своєму посту він курирує питання подачі вагонів для поставок вугілля з окупованих територій терористичних організацій "ДНР-ЛНР", що і є основним джерелом його доходів, судячи з усього. Він ніколи не мав ніякого відношення ні до поліції, ні до міліції", - написав Геращенко.

Депутат також повідомив, що зажадав від міністра інфраструктури Володимира Омеляна і директора "Укрзалізниці" Войцеха Бальчуна звільнити Федорка "за дії, які перешкоджають слідству", і провести службову перевірку результатів його роботи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram