ГоловнаПолітика

Бурбак закликав Гриніва не займатися дискредитацією партнерів по коаліції

Голова "Народного фронту" відповів на "неадекватні натяки" на адресу уряду Яценюка.

Бурбак закликав Гриніва не займатися дискредитацією партнерів по коаліції
Фото: Макс Требухов

Голова фракції "Народного фронту" Максим Бурбак закликав голову фракції БПП Ігоря Гриніва не займатися дискредитацією партнерів по коаліції.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Прочитав сьогодні слова колеги з БПП, лідера фракції імені Президента Ігоря Гриніва з неадекватними натяками на адресу уряду Арсенія Яценюка.

З огляду на це, хотів би нагадати своєму колезі, що роботу уряду Яценюка високо оцінили західні політики, фінансисти, дипломати. Арсеній Яценюк під час візиту в США і зустрічей із впливовими політиками світу говорив про підтримку уряду Володимира Гройсмана. Це державна позиція лідера "Народного фронту". Її альтернатива, яку ми найменше очікуємо в парламенті й Адміністрації Президента, - дрібне інтриганство, перекладання відповідальності, знищення довіри і взаємної поваги", - зазначив депутат.

Бурбак нагадав, що як і в попередньому уряді, так і в діючому, тотальну більшість мав і має Блок Петра Порошенка. "Сьогодні президентська і виконавча гілка влади зосереджені в руках політичної партії БПП", - зазначив лідер фракції НФ.

"Ми готові працювати спільно. Незважаючи на неодноразові виклики, які вели до протистояння, "Народний фронт" йшов назустріч, оберігаючи стабільність у країні. Вести підпільну і відкриту дискредитацію один одного - це погана пропозиція", - заявив Бурбак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram