ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні АТО зафіксовано 17 обстрілів позицій українських військових

На Маріупольському напрямку окупанти вели вогонь із БМП.

У зоні АТО зафіксовано 17 обстрілів позицій українських військових
Фото: Предоставлено автором

Ситуація в районі проведення Антитерористичної операції на Донбасі в четвер залишалася неспокійною, констатують у штабі АТО. Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 17 обстрілів позицій ЗС України: 9 - на Донецькому, 6 - на Луганському та 2 - на Маріупольському напрямках.

"На Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки російські окупанти вели вогонь із стрілецької зброї і гранатометів різних систем, а згодом додали ще й 82 мм міномети. Поблизу Троїцького по наших позиціях били з ручних протитанкових гранатометів і 122 мм самохідних артустановок, а з автоматичних гранатометів і БМП і противник обстріляв укріплення неподалік Новгородського і Опитного", - йдеться в повідомленні прес-центру штабу.

Як зазначають, неспокійно було в районі Луганського, де до обстрілу опорних пунктів сил АТО залучили кулемети крупного калібру, гранатомети, БМП і важкі міномети.

На Луганському напрямку поблизу Кримського, Новозванівки і Новоолександрівки зафіксовано 5 неприцільних обстрілів позицій українських військових із 82 мм мінометів і 122 мм артилерії.

На Маріупольському напрямку в районі Новогригорівки та Старогнатівки російські окупанти вели вогонь із БМП.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 66 разів обстріляли позиції військових на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram