ГоловнаПолітика

Яценюк назвав метою своєї партії побудову "фундаменту для сильної країни"

"Політична ціна за це занадто висока. Але історія нас розсудить".

Яценюк назвав метою своєї партії побудову "фундаменту для сильної країни"
Фото: nfront.org.ua

Колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що він і його партія намагаються будувати фундамент для сильної України, а не набиває собі рейтинги.

Про це він сказав, виступаючи у Вашингтоні на майданчику аналітичного центру Atlantic Council.

Відповідаючи на запитання про плани на наступні парламентські вибори, Яценюк заявив: "Я роблю те, в що вірю, що є і буде потрібно для країни. Зараз це дуже популярно. Але можна бути популярним на короткий період часу, а потім люди про тебе забудуть. У нас багато таких політиків, які обіцяють усе всім. Наша мета - побудувати фундамент для сильної країни. Політична ціна за це занадто висока. Але історія нас розсудить. Український народ дуже розумний, він все розуміє. Тому почекаємо і побачимо".

За його словами, йдеться про розвиток Збройних сил і Національної гвардії, будівництво потужного оборонно-промислового комплексу, політику скорочення державних витрат, прийняття законів, необхідних для побудови в Україні держави з верховенством права і сильною фінансовою системою.

При цьому він наголосив, що "Народний фронт" не хоче повторення минулого, коли через розкол серед "помаранчевих" до влади прийшов Віктор Янукович.

Нагадаємо, Яценюк був звільнений з посади прем'єра 14 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram