ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб нарахував 24 обстріли за день

По укріпленнях у районі Пісків ворог випустив 26 снарядів із 122 мм артустановок.

Штаб нарахував 24 обстріли за день
В Песках
Фото: www.facebook.com/KyryloBabentsov

З початку доби бойовики на Донбасі 24 рази обстріляли українських військових. 10 обстрілів припало на Маріупольський напрямок і по 7 - на Донецький і Луганський.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

Згідно з повідомленням, на Маріупольському напрямку ворог із мінометів калібру 82 мм обстрілював наші позиції неподалік Красногорівки, Тарамчука і Чермалика, а з озброєння БМП і гранатометів - під Водяним і Новотроїцьким.

"На Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки і Опитного російські окупанти застосовували стрілецьку зброю, кулемети крупного калібру і гранатомети різних систем, а поряд із Зайцевим позиції ЗС України потрапили під вогонь 82 мм мінометів. Окрім того, по укріпленнях у районі Пісків супротивник випустив 26 снарядів із 122 мм артустановок", - ідеться в повідомленні штабу.

Також повідомляють про посилення обстрілів сил АТО поряд із Попасною зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів, а поблизу Новозванівки - з мінометів.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі отримали поранення п'ятеро військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram