ГоловнаПолітика

"Народний фронт" вважає постанову про звільнення Петренка помстою екс-"регіоналів"

Партія заступилася за "свого побратима".

"Народний фронт" вважає постанову про звільнення Петренка помстою екс-"регіоналів"
Фото: Макс Требухов

У "Народному фронті" постанову Опозиційного блоку про відставку міністра юстиції Павла Петренка називають помстою екс-"регіоналів" за проєвропейську реорганізацію сфери юстиції, йдеться в офіційній заяві партії.

"Після невдалої спроби скасувати руками скомпрометованого Конституційного Суду закон про очищення влади Опоблок і «регіонали» з інших фракцій зареєстрували постанову про відставку міністра юстиції, члена «Народного фронту» Павла Петренко. Істерика екс-«регіоналів» як ніхто і ніщо інше свідчить про ефективність ініціатив і рішень Павла Петренка і його підлеглих щодо люстрації, судової реформи, мільярдних позовів України до Росії в міжнародних судах", - йдеться в заяві.

"Це - помста «регіоналів» і за проєвропейську реорганізацію сфери юстиції, яка позбавила десятки тисяч корупційників-«схемників» можливостей для заробітку на хабарах", - йдеться також у заяві.

При цьому стверджується, що дії Мін'юсту неодноразово отримували позитивні оцінки активістів громадянського суспільства та західних партнерів.

"Атака друзів Януковича на нашого побратима і одного з найбільш ефективних міністрів є найкращим свідченням правильності ініціатив «Народного фронту» і рішень Міністерства юстиції. Це надихає нас на продовження курсу державних реформ і подальше очищення влади від злодіїв і зрадників!" - заявили в "Народному фронті".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram