ГоловнаПолітика

Дніпропетровська ОДА розробила методичку щодо роботи в Prozorro для інших областей України, - Валентин Резніченко

Області вдалося заощадити 77 млн гривень

Дніпропетровська ОДА розробила методичку щодо роботи в Prozorro для інших областей України, - Валентин Резніченко
Фото: petropavl-rn.dp.gov.ua

Дніпропетровська ОДА розробила спеціальну методичку щодо роботи в Prozorro, У ній - документи, шаблони договорів, відповіді на найрозповсюдженіші питання, навчальне відео, корисні телефони. Усі напрацювання розміщено в Інтернеті, інформація постійно оновлюється. Покрокові інструкції стануть у пригоді як держслужбовцям, так і підприємцям. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Область за рішенням Кабміну разом з  Міністерством економіки навчає інші регіони роботи в Prozorro.

«Дніпропетровщина однією з перших в Україні почала працювати в системі Prozorro. Нині область - лідер країни за якістю впровадження електронних торгів та входить до трійки кращих за успішно завершеними лотами. Ми розуміємо, які питання найчастіше виникають під час роботи в Prozorro. На власному досвіді знаємо, як подолати складнощі. Тепер наші напрацювання систематизовані та доступні усім охочим», - зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Методичні матеріали до програми Prozorro доступні за посиланням. Тут можна знайти інформацію про переваги роботи з системою, текстові та відеоінструкції з  реєстрації лотів, створення та закриття закупівлі, відповіді на найрозповсюдженіші питання, приклади договорів, корисні телефони. Усе, що потрібно знати для роботи з системою електронних держзакупівель. Інформація оновлюється щомісяця. 

Впроваджувати систему електронних закупівель Prozorro на Дніпропетровщині розпочали з серпня 2015 року. На сьогодні Дніпропетровська область зареєструвала в Prozorro близько 20 тисяч лотів на майже 890 мільйонів гривень. Економія від цих торгів становить понад 77 мільйонів гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram