ГоловнаПолітика

Саакашвілі перенесе робочий кабінет на трасу Одеса-Рені

Голова області вимагає, щоб ремонт дороги фінансували на 100%.

Саакашвілі перенесе робочий кабінет на трасу Одеса-Рені
Фото: facebook.com/SaakashviliMikheil

Голова Одеської області Михайло Саакашвілі заявив, що не задоволений темпом і фінансуванням ремонту дороги Одеса-Рені. Губернатор вирішив домогтися прискорення робіт у незвичний спосіб.

"Оглянув ділянки, на яких тривають ремонтні роботи на трасі Одеса-Рені. Хоч фронт робіт і розширився, мене поки що не задовольняє ні їх інтенсивність, ні обсяги фінансування. Керівника облавтодору ще не призначено. У вівторок зустрічаюся з прем'єр-міністром для обговорення цих питань. Я дуже сподіваюся на Гройсмана та належне виконання даного Президентом слова, але все ж наступного тижня я перенесу свій кабінет у намет на трасу Одеса-Рені. всі робочі зустрічі та прийоми я буду проводити винятково в цьому наметі й не покину його доти, доки не буде забезпечено 100% фінансування фронту робіт. Досить знущатися з людей", - написав Саакашвілі в фейсбуці.

Нагадаємо, в травні Кабінет Міністрів виділив 134 мільйони гривень на будівництво дороги Одеса-Рені. Наприкінці квітня Одеська ОДА оцінила дорогу Одеса-Рені в $4,6 млрд.

Початок ремонтних робіт на дорозі Одеса-Рені було відкладено на травень, хоча раніше Михайло Саакашвілі анонсував його на перші числа квітня.

Дорога Одеса-Рені була збудована в 1940-1950 роках і давно вичерпала свій ресурс. На 228 кілометрах дороги потрібно провести поточний середній ремонт, на 61 кілометрі - провести капітальний ремонт. Також потрібно побудувати майже 6 кілометрів об'їзної дороги навколо Рені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram