ГоловнаПолітика

"ДНР" заборонила в'їзд Ахметову

Під "санкції" потрапили Бойко, Колесніков, Левченко, Клименко та інші.

"ДНР" заборонила в'їзд Ахметову
Фото: EPA/UPG

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко видав "указ", згідно з яким 49 політикам і чиновникам з оточення Віктора Януковича, а також відомим бізнесменам заборонено в'їзд на територію "Республіки".

"Указ" оприлюднено на сайті "ДНР" і датовано 1 червня. Зазначають, що його ухвалено "з метою захисту інтересів" і "забезпечення безпеки" ДНР ", а також "захисту прав і свобод жителів "ДНР".

У список потрапили Андрій і Сергій Клюєви, Юрій Бойко, Борис Колесніков, Сергій Тарута, Віктор Пшонка, Леонід Юрушев, Раїса Богатирьова, Олександр Медведько, Юрій Іванющенко, Антон Пригодський, Валентин Ландік, Тетяна Бахтєєва, Анатолій Могильов, Ігор Прасолов, Віталій Хомутиннік, Ігор Гуменюк, Олександр Лук'янченко, Володимир Рибак, Микола Левченко, Олександр Клименко, Віталій Захарченко, Анатолій Близнюк, Геннадій Васильєв, Сергій Курченко та інші.

У "ДНР" і "ЛНР", згідно з Мінськими домовленостями, повинні пройти вибори. Чи пов'язана заборона на в'їзд з амбіціями фігурантів списку взяти участь у цих виборах, незрозуміло.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram