ГоловнаСуспільствоЖиття

На звалищі під Львовом знайшли тіла двох пожежників

Юрій Рудий і Андрій Вненкевич ліквідували пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі

На звалищі під Львовом знайшли тіла двох пожежників
Фото: http://explorer.lviv.ua

Станом на вечір вівторка рятувальники знайшли тіла двох пожежників, які загинули в результаті обвалу сміття на Грибовицькому сміттєзвалищі біля Львова, повідомляє Zaxid.net.

Тіло 29-річного Юрія Рудого знайшли за 300 м від місця, де стався обвал. Загиблий отримав численні опіки тіла, а також носоглотки, які були несумісні з життям. За свідченням експерта, опинившись під завалом, пожежник просто задихнувся.

О 19:25 вівторка рятувальники знайшли тіло другого пожежника. Як повідомив прес-секретар ДСНС Львівської області Віталій Туровцев, знайдений пожежник - 32-річний Андрій Вненкевич. Його тіло знайшли за 20 метрів від тіла Юрія Рудого.

Як начальник зміни ДСНС Андрій Вненкевич працював на Грибовицькому сміттєзвалищі під час гасіння пожежі, що виникла там у неділю. Андрій Вненкевич очолював місцеву профспілку пожежників, був депутатом Жовківської міськради, в 2014 році балотувався на посаду мера цього міста. У нього залишилася дружина і двоє синів, 7-ми і 8-ми років.

Нагадаємо, троє пожежників у понеділок потрапили під обвал сміття на Грибовицькому сміттєзвалищі, де гасили пожежу. Під завал також міг потрапити і 61-річний еколог ЛКП "Збиранка", якого вже добу не можуть знайти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram