ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Нинішнє засідання відкриє промова Савченко

Верховна Рада сьогодні розгляне в першому читанні законопроекти, необхідні для співпраці з Міжнародним валютним фондом (МВФ).

Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

У першому читанні нардепи розглянуть законопроект №4525 "Про внесення змін до Закону України "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації" щодо виключення підприємств паливно-енергетичного комплексу з переліку об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації, але можуть бути корпоратизовані". А також законопроект №4503 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення умов функціонування ринку природного газу".

Також у першому читанні Рада розгляне питання внесення змін до Державного бюджету з приводу соціальних виплат, мобілізаційної підготовки, права державної власності, що не підлягає приватизації.

Крім того, будуть розглядати проекти законів про заснування бізнес-омбудсмена, внесення змін до закону України про Національну поліції, про ринок електричної енергії України.

У другому читанні, зокрема, розглядатимуть питання внесення змін у Податковий кодекс України щодо стимулювання розвитку ринку уживаних транспортних засобів, скасування обов'язкової державної реєстрації іноземних інвестицій, внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу України.

Засідання парламенту відкриється промовою депутата Надії Савченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram