ГоловнаСуспільствоЖиття

Чиста вода - запорука вашого здоров'я і довголіття

Людина, як, утім, і все живе на нашій Землі, залежить від води, а ще точніше - від якості води. Саме ця незамінна рідина є джерелом життя, джерелом здоров'я, а також молодості.

Щодня будь-якій дорослій людині рекомендовано випивати щонайменше півтора літра чистої води, і така звичка дасть найкращі результати - людина матиме чисту свіжу шкіру, ідеальний стан волосся і нігтів, а також усі системи організму будуть працювати без будь-яких збоїв. Тому кожен з нас повинен потурбуватися про те, щоб пити чисту воду, без шкідливих домішок, щоб бути здоровим і мати чудове самопочуття. І для цього вам необхідно придбати їх – фільтри для води в Києві, які будуть забезпечувати вас очищеної корисною водою.

Різновиди фільтрів для води

Звичайно, очищену воду можна і купувати. Однак, врешті-решт, кожному з нас набридає купувати бутильовану воду, тому що це забирає доволі багато часу і сил. Значно зручніше мати у своєму домашньому побуті фільтр, який буде очищати і робити доступною для пиття звичайну водопровідну воду.

Існують такі різновиди фільтрів для води:

  • фільтри-глечики;
  • фільтри-насадки на кран;
  • фільтри проточні.

Багато в чому вид потрібного фільтру залежить від якості води у вашому регіоні. Якщо ви живете в промисловому місті, то, ясна річ, вам знадобиться пристрій з найвищим ККД.

Фільтр-глечик - це найпримітивніший варіант, який здатен очистити воду від піску чи бруду, але не він впорається з хімічними сполуками, металами та хлором. Це мобільний фільтр, який за потреби ви зможете взяти зі собою на дачу. Працюють такі моделі зі спеціальними вугільними картриджами, які змінюються приблизно раз на місяць.

Насадка на кран – це теж доволі простий пристрій, якому властива середня якість очищення води. Але, звичайно, вони значно зручніші від фільтрів-глечиків, оскільки моментально очищають проточну воду.

А ось найефективніші - це проточні фільтри від компанії Аквафор. Такі моделі очищають воду від найважчих забруднень і навіть можуть насичувати рідину корисними частинками.

Проточні фільтри монтують просто в систему водопостачання. Найдорожчі й ефективні моделі працюють за принципом зворотного осмосу, який дає на виході практично дистильовану воду, але при цьому насичену корисними мінералами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram