ГоловнаПолітика

Представником Порошенка в Раді стане Артур Герасимов

Депутат - голова постійної делегації України в Парламентській асамблеї ОБСЄ.

Представником Порошенка в Раді стане Артур Герасимов
Артур Герасимов
Фото: politkuhnya.info

Президент Петро Порошенко призначить своїм представником у Верховній Раді нардепа від фракції "Блок Петра Порошенка" Артура Герасимова.

"Зовсім скоро ця інформація стане офіційною :) Ми вітаємо рішення призначити представником Президента у Верховній Раді Артура Герасимова", - йдеться на сторінці офісу віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе у фейсбуці.

Цинцадзе охарактеризувала Герасимова як дієвого, ефективного, надзвичайно відповідального керівника Парламентської делегації України в ПА ОБСЄ.

"За його безпосередньої допомоги й участі нам удавалося надавати безпосередню первинну інформацію про перебіг подій на сході України нашим друзям-партнерам у всіх парламентських асамблеях, де присутня Україна. Вірю, що його нове призначення додасть конструктиву і позитиву і тристоронньому діалогу між парламентом, урядом і Президентом", - зазначила віце-прем'єр.

Оновлення. На сайті Президента з'явився указ про призначення Герасимова представником Порошенка у Верховній Раді.

Нагадаємо, представником Порошенка у Верховній Раді до середини квітня був Степан Кубів, який перейшов на роботу в Кабмін.

Герасимов - голова підкомітету з питань оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, а також голова постійної делегації України в Парламентській асамблеї Організації з безпеки і співпраці в Європі.

На момент обрання в Раду 2014 року за списком БПП був гендиректором компанії "Українська Маркетингова Група".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram