ГоловнаСуспільствоПодії

У Солом'янському районі Києва застрелили чоловіка

Невідомі напали на подружню пару і зникли.

У Солом'янському районі Києва застрелили чоловіка
Фото: glavpost.com.ua

У Солом'янському районі Києва невідомі скоїли напад на подружню пару, в результаті чого чоловік отримав смертельні вогнепальні поранення

Про це повідомили в столичному управлінні Нацполіції.

Подія трапилася вчора о 21:50 на вулиці Івана Лепсе. У поліцію звернулися місцеві жителі, які почули постріли. Коли на місце події виїхала слідчо-оперативна група, з'ясувалося, що чоловік і жінка залишили автомобіль на стоянці. По дорозі додому до них підбігли двоє невідомих. Один із них чотири рази вистрілив чоловікові в голову, інший завдавав тілесні ушкодження.

"У результаті потерпілого, 1978 р.н., без свідомості і його дружину, 1979 р.н., з травмами доставили до лікарні. Згодом від отриманих поранень чоловік помер", - повідомили в поліції.

Експерти вилучили з місця злочину чотири гільзи калібру 9 мм, їх відправили на експертизу. За попередньою інформацією, зловмисник стріляв із травматичного пістолета.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Нагадаємо, за інформацією Нацполіції Києва, за цей рік у столиці кількість пограбувань зросла приблизно на 60%, крадіжок побільшало на 80%. Також значно зросла кількість автомобільних викрадень. При цьому число тяжких тілесних ушкоджень і вбивств значно знизилося, стверджують у поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram