ГоловнаЕкономікаДержава

В Україні відкрився Аспен Інститут, його наглядову раду очолила Яресько

Заклад увійшов до мережі з 10 міжнародних партнерів у Європі, Латинській Америці та Азії

В Україні відкрився Аспен Інститут, його наглядову раду очолила Яресько
Фото: yes-ukraine.org

Сьогодні в Україні почав роботу Аспен Інститут Київ (The Aspen Institute, США), наглядову раду якого очолила колишній міністр фінансів Наталія Яресько.

Про це повідомила прес-служба інституту, інформує УНІАН.

Рішення про створення інституту ухвалили в листопаді 2015 року. Заклад увійшов до мережі з 10 міжнародних партнерів у Європі, Латинській Америці та Азії.

"Планується, що Аспен Інститут Київ стане провідною платформою для відкритого діалогу про регіональні виклики", - йдеться в повідомленні.

The Aspen Institute - організація, що здійснює освітню діяльність і дослідження з актуальних суспільних питань, головний офіс знаходиться у Вашингтоні, округ Колумбія.

Мета діяльності Аспен Інституту Київ - у рамках семінарів, політичних програм, конференцій та ініціатив дати можливість лідерам тих секторів, які мають ключове значення для сталого та перспективного розвитку країни, працювати над вирішенням критичних проблем, що стоять перед громадянським суспільством і бізнесом.

"Ми пишаємося тим, що будемо розвивати цінності відповідального лідерства. Сьогодні у світі є небагато місць, де цінності Аспена - толерантність, хороша управлінська культура і пошук взаєморозуміння - затребувані більше, ніж в Україні", - заявив на церемонії відкриття віце-президент The Aspen Institute Елліот Герсон.

Керівництво Аспен Інститутом Київ здійснює виконавчий директор Сергій Кошман.

Нагадаємо, екс-міністр фінансів Яресько дала п'ять порад Кабінету Міністрів Володимира Гройсмана.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram