ГоловнаСуспільствоПодії

Депутата Кременецької міськради побили до смерті

Поліція розглядає кілька версій події

Депутата Кременецької міськради побили до смерті
Фото: www.0542.ua

У Тернопільській області невідомі жорстоко побили депутата Кременецької міської ради, громадського активіста Віталія Ващенка.

Про це повідомляє офіційний сайт облуправління Нацполіції.

"Увечері, 26 травня, близько 23:00 двоє невідомих завдали тілесних ушкоджень жителю міста Кременець, 1968 року народження. Чоловік помер у реанімаційному відділенні лікарні. Попередній діагноз - забійні рани голови, черепно-мозкова травма, політравма грудей. Тіло направлено на розтин", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили, що загиблий - громадський активіст, член ГО "Народна рада", депутат Кременецької міськради. Чоловіка побили на території його нежитлового двору, де він займався підприємницькою діяльністю.

"Уся Тернопільська поліція працює над розкриттям цього резонансного вбивства, перевіряємо всю інформацію, що надходить. Задіяно також правоохоронців сусідніх областей. Є припущення, що вбивці могли приїхати до Кременця в автомобілі, тому видаляємо відео з камер спостереження, перевіряємо маршрут зловмисників", - повідомив керівник ГУ Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол.

Він також назвав імовірні версії злочину.

"Розглядаємо громадську і політичну діяльність потерпілого. Версію з пограбуванням теж не виключаємо, але це малоймовірно, тому що при потерпілому залишилися цінні речі і гроші. Нападники не забрали нічого", - зазначив він.

Нагадаємо, 6 травня на парковці одного з готелів Переяслава-Хмельницького двоє чоловіків побили заступника міністра економіки Юлію Клименко, її чоловіка і старшого сина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram