ГоловнаПолітика

Заступника Марушевської, призначеного їй Насіровим, відкликано з Одеси

Олександр Моргун став заступником начальника Київської митниці ДФС

Заступника Марушевської, призначеного їй Насіровим, відкликано з Одеси
Фото: 112.ua

Заступник голови Одеської митниці Олександр Моргун, якого призначили на посаду всупереч думці начальника митниці Юлії Марушевської, перевели в інший регіон.

Про це Марушевська написала у своєму фейсбуці.

"Наказом голови ДФС України Олександра Моргуна перевели на посаду заступника начальника Київської митниці ДФС. Незважаючи на те, що Роман Насіров не хотів забирати його з Одеської митниці, прем'єр-міністр Володимир Гройсман стримав своє слово після візиту до Одеси", - повідомила вона.

Раніше Марушевська заявила, що не працюватиме з Моргуном. За її словами, Моргун - людина Геннадія Романенка (кум колишнього начальника митниці Ігоря Калєтніка і радник Насірова). Самого Романенка називають організатором корупційних схем на митниці.

До призначення в Одесу, яке відбулося в середині квітня, Олександр Моргун був заступником голови Київської міської митниці. До 2014 року він керував відділом боротьби з контрабандою на Одеській митниці. Після повалення Януковича Моргун не звільнили з органів ДФС, а перевели на посаду заступника голови Чернігівської митниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram