ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 28 обстрілів в середу

Біля Новотроїцького сили АТО завдали удару у відповідь

Військові нарахували 28 обстрілів в середу
Фото: Макс Левин

Протягом минулої доби бойовики на Донбасі 28 разів відкривали вогонь по українських захисниках, переважно в темний час доби.

Як повідомляє штаб АТО, ввечері бойовики двічі стріляли по позиціях сил АТО на південь від Авдіївки з гранатометів, великокаліберних кулеметів і мінометів калібру 82 мм. З мінометів такого самого калібру обстріляно укріплення військових у районі Зайцевого. По захисниках Мар'їнки вели вогонь зі стрілецької зброї.

На Світлодарському плацдармі противник тричі відкривав з озброєння бойових машин піхоти вогонь по укріпленнях ЗСУ поблизу Луганського.

На Маріупольському напрямку по Широкиному бойовики відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і гранатометів. У Новотроїцького противник використовував протитанковий ракетний комплекс. Відкривши вогонь у відповідь, військові знищили ворожий вогневий засіб.

Активізувалися підрозділи бойовиків і в Луганській області. По опорних пунктах під Новозванівкою противник відкривав вогонь з кулеметів, зенітних установок і озброєння БМП. Біля Станиці Луганської стріляли з гранатометів.

Протягом минулої доби у зоні проведення АТО зафіксовано прольоти шести ворожих безпілотників-розвідників.

Нагадаємо, у вівторок на Донбасі отримали поранення двоє військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram