ГоловнаПолітика

Розенко пояснив свою пропозицію про відмову від газу в селах

Люди, "які знають, що таке енергозбереження", підтримали міністра

Розенко пояснив свою пропозицію про відмову від газу в селах
Фото: dyvys.in

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко роз'яснив свою пропозицію відмовитися жителям сільської місцевості від газу через його подорожчання.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Розенко запевняє, що, крім критичних зауважень, його "пропозиція знайшла колосальну підтримку тих людей, які знають, що таке енергозбереження".

Віце-прем'єр заявив, що йому повідомили чиновники деяких районів України про ефективну відмову від газу. Тепер, за його словами, зекономлені кошти вони витрачають на ліки.

Міністр сказав, що негативно його пропозицію відмовитися селянам від газу сприйняли політики, які побудували свій бізнес на постачанні газу з Росії.

"Безумовно, критика була велика. Особливо серед політикуму, який свого часу побудував свій бізнес, свої статки на газовій трубі з Російської Федерації", - сказав він.

Нагадаємо, на початку травня віце-прем'єр-міністр Павло Розенко запропонував жителям сільської місцевості подумати про відмову від газу. Він зазначив, що ціна на газ в Україні не буде зменшуватися, а тому необхідно шукати дешевші альтернативи.

Як повідомляли, Кабінет Міністрів з 1 травня встановив єдину ціну на газ - 6,879 грн за кубометр.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram