ГоловнаЕкономікаДержава

Голова департаменту Міненерго подав у відставку через "нестачу кисню"

Михайло Бно-Айріян не працюватиме з новим міністром.

Голова департаменту Міненерго подав у відставку через "нестачу кисню"
Михаил Бно-Айриян
Фото: rbc.ua

Глава Департаменту стратегічного розвитку та євроінтеграції Міністерства енергетики та вугільної промисловості Михайло Бно-Айріян подав у відставку.

У своєму фейсбуці Бно-Айріян зазначив, що сьогодні останній день його роботи в Міненерговугіллі. У відставку він подав минулого тижня за власною ініціативою.

"Зробив це не тому, що не хотів далі займатися тим, чим займався раніше. Навпаки, частину проектів не доведено до фінішу, і мені дуже подобалося те, за що я відповідав. Я на це вчився, я цим жив і дихав. Але мені просто стало тісно. Я чесно відпрацював начальником управління, потім директором найбільшого департаменту, отримав цікавий і найрізноманітніший досвід. Але щоб робити всі ті реформи, які ми почали робити, ті зміни, про які я понад рік ділився з вами публічно, потрібен простір і повітря. Повітря стало не вистачати. Для форсажу, для складних проектів, для боротьби з тими, хто не хоче змін, в тому числі всередині Міністерства, потрібне не тільки паливо, але і кисень. На вуглекислому газі далеко не полетиш", - написав чиновник.

При цьому він побажав, щоб у нового міністра енергетики Ігоря Насалика "вийшло".

Нагадаємо, з 14 квітня посаду міністра енергетики обіймає Ігор Насалик. У минулому уряді енергетикою та вугільною промисловістю керував Володимир Демчишин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram