ГоловнаПолітика

Кличко взяв на роботу в мерію директора "Київпастрансу"

Майзель очолив департамент транспортної інфраструктури Київміськадміністрації

Кличко взяв на роботу в мерію директора "Київпастрансу"
Фото: kievvlast.com.ua

Мер Києва Віталій Кличко призначив директором департаменту транспортної інфраструктури Київміськадміністрації колишнього генерального директора комунального підприємства "Київпастранс" Сергія Майзеля замість Олександра Козловського.

Про це повідомив керівник апарату міськадміністрації Володимир Бондаренко.

"Козловського уже звільнили, він перейшов у патронажну службу мера, замість нього департамент очолив Майзель", - сказав він.

Майзель має диплом Академії управління при президентові України ("Державне управління", спеціалізація "Управління містом"), навчався в Інституті права при Міжрегіональній академії управління персоналом, а також в Інституті нерухомості і менеджменту. Отримав ступінь IREM ("Управлінець у сфері нерухомості та менеджменту").

Також він був заступником генерального директора КП "Київжитлоспецексплуатація", начальником відділу транспорту та інформаційних технологій Деснянської районної державної адміністрації Києва.

З серпня 2014 року він обіймав посаду директора КП "Київпастранс".

Нагадаємо, у жовтні 2014 року Служба безпеки виявила корупційну схему, за допомогою якої за чотири роки у "Київпастрансі" розікрали 40 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram